"Making supply chain logistics as easy as IBC" ®

Kieli: FI
TPS:n suunnittelemat ja valmistamat sisäpussit

IBC-sisuspussit

TPS valmistaa sisuspusseja, venttiilejä ja tarvikkeita neste- ja kuiva-ainesovelluksiin.

Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaan tuoteyhdistelmän täyttö-, tyhjennys-, varastointi- ja toimitusketjutarpeisiinsa.

Tuotamme EVOH-, LDPE-, MDPE-happisuojakalvoja ja metalloituja IBC-konttien polyesterisisuspusseja. Valikoimassamme on yli 50 erityyppistä sisuspussia (250, 500 ja 1 000 litraa), jotka sopivat elintarvikkeille ja muille kuin elintarvikkeille, sinisiä säkkejä Ison-Britannian elintarvikemarkkinoille, suojakalvoja valo- ja happiherkille tuotteille, aseptisia sisuspusseja ja säteilytettyjä sisuspusseja.

Oman suunnittelutiimimme ansiosta pystymme tuottamaan räätälöityjä osia, mikä auttaa lyhentämään toimitusaikoja ja lisää joustavuutta asiakkaillemme.

Tuottamiemme sisuspussien valikoima sisältää maa-, säädös- ja sovelluskohtaisia tuotteita. Käytämme uusinta tekniikkaa sisuspussien venttiilien ja tiivisteholkkien hitsauksessa.

Tuottamalla kontit, osat ja sisuspussit itse ja yhteistyössä kumppanien kanssa voimme sopeuttaa tuotannon nopeasti asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

TPS on BRCGS-sertifioitu

Olemme ylpeitä BRCGS-sertifioinnista, GFSI:n (Global Food Safety Initiative) määrittämästä elintarviketurvallisuusstandardista.

  • Aseptiset ratkaisut
  • Autofill-sisäpussit
  • Räätälöidyt ratkaisut
  • Oma tuotanto
  • Metalloidut sisäpussit
  • Höyrysteriloitu täyttö